Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.
Menü

Hogyan rétegezd úgy a gyűrűket, mint Rihanna?

Mozaik Ékszer
2015. 01. 22. 11:30:00
Hogyan rétegezd úgy a gyűrűket, mint Rihanna? Ha valaki, akkor Rihanna mindig képes a legtöbbet kihozni a legújabb divatból: most éppen az ujjait ékszerezte fel úgy, hogy kedvünk lenne azonnal bevásárolni néhány gyűrűt. Az énekesnő az Instagramján mutatta meg nekünk a kedvenc kiegészítőit.

A rétegezhető gyűrűk divatjának nagyszerűsége a sokszínűségében rejlik: ugyanúgy feldobhatsz vele egy egyszerű farmer-póló szettet, mint egy csinos koktélruhát. És a legjobb hír: egyáltalán nem kell hatalmas költségekbe verned magad, hogy leutánozd Rihannát.

Hogyan rétegezd a gyűrűket?

Nyugodtan keverhetsz különböző formákat, mintákat és árnyalatokat, hogy létrehozd a saját, egyedi stílusodat. Ha a klasszikusabb vonalat képviseled, két-két gyűrű, két ujjon bőven elég, ha inkább a trendi, csajos, bohém stílus jön be neked (akár csak Rihannának), nyugodtan felpakolhatod az összes ujjadat. Egy gyönyörű körömfestéssel kiegészítve fantasztikus hatást kelt.

Most, hogy nyakunkon a Valentin-nap, nyugodtan elejthetsz egy-két megjegyzést szíved választottjának, mennyire szeretnéd bővíteni az ékszerdobozod tartalmát. wink

A cikk alatt belinkelve találtok néhány gyűrűt, amiből összeállíhattok egy jó kis szettet. wink

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog
blog comments powered by Disqus

Keresés