Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

TOP 10 ékszer Valentin napra

Mozaik Ékszer
2015. 02. 09. 13:45:00
TOP 10 ékszer Valentin napra
Épp Valentin napi ajándékot keresel? Egy szép ékszerrel soha nem lőhetsz mellé! Ez a létező legromantikusabb ajándék, és a nők minden életkorban rajonganak érte. Nem kell azonban óriási költségekbe verned magad, vagy hetekig kutatnod a megfelelő ékszer után: összeszedtük neked az idei év legjobb ötleteit, ráadásul elérhető áron.

1. Charm karkötő

Mostanában hódítanak a charmok, amelyek általában karkötőkre szerelt kis fityegők, és anyaguknak illetve formájuknak csak a fantázia szabhat határt. 

2. Drágaköves koktélgyűrű

A drágakő igazán extravagáns ajándék, bár sokan kicsit ódivatúnak találják. Ezt azonban könnyen lehet orvosolni a modern és nagyon mutatós, csiszolt drágaköveket tartalmazó koktélgyűrűkkel. 


 

3. Minden, ami szív

Ennél egyértelműbben mi sem fejezhetné ki jobban a szerelmedet, mint az örök szív motívum, legyen szó bármilyen ékszerről.


 


4. Medál születési kővel

A születési kövek azt a hónapot szimbolizálják, amelyikben született. Keresd ki a listából az övét, és vásárolj neki egy olyan ékszert, amit minden nap, bármilyen alkalomra felvehet.


 

5. Játékos fülbevaló

Egy olyan hölgynek, aki korától függetlenül örök gyerek, tökéletes ajándék egy jópofa, játékos ékszer, mint például egy állatos fülbevaló.


 

6. Feliratos gyűrű

Mutasd meg a szerelmedet és az elkötelezettséged egy ékszerbe vésett vallomással!


 

7. Gyöngysor

Az igazgyöngy ékszerek soha nem fognak kimenni a divatból: ugyanolyan trendinek számítanak ma is, mint többszáz évvel ezelőtt. A klasszikus fehér, vagy rózsaszín mindenkinek jól áll, de ha valami szokatlanra vágysz, nyugodtan válogass a színes gyöngyök közül!


 
 

8. Bőrkarkötő

Nem elég, hogy a bőr az idei év egyik nagy durranása, de tartós is, akárcsak a szerelmetek. Az egyszerűtől a többrétegű, charmokkal díszített darabokig rengetegfélét találhatsz, ami egy egyszerű farmer-póló összeállításnak, vagy akár egy elegánsabb öltözetnek is méltó kiegészítője lehet. 


 


9. Vintage stílusú ékszer

Ezek az ékszerek általában nagyon díszesek, és nem ritkán drágakövek díszítik őket. Egy romantikus Valentin nap fénypontja lehet egy vintage stílusú medál, vagy gyűrű.


 

10. Angyalkás ékszer

Az angyal motívum sok lány kedvence. Legyen szó medálról, gyűrűről, fülbevalóról, egy angyalkás ékszerrel majdnem biztos a siker!


 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog
blog comments powered by Disqus