Ezen az oldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt, és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

Hogyan hozd ki magadból a legtöbbet: tippek és trendek 2015 nyarán

Mozaik Ékszer
2015. 06. 01. 11:58:00
Sokunknak állandó dilemmát okoz, hogy milyen ékszert vegyünk fel egy-egy ruhához, hogyan párosítsuk a különböző formákat, anyagokat, színeket, hogy a legtöbbet hozzuk ki a kinézetünkből. Ehhez nyújt most segítséget néhány hasznos tippel Bianca Milov ékszertervező:

Mik a legújabb és legjobb trendek idén nyáron? Mik a legdivatosabb színek és dizájnok?

Egyértelműen a nyakláncok és gyűrűk rétegzése, de talán még a fülbevalókat is ide sorolhatjuk. A drágaköves nyakláncok - a kvarc, az ametiszt, a lápisz és a malachit - hódít idén, a legmenőbb színek közül pedig a türkiz árnyalatait, a rózsaszínt és a marsalát (barnás-bordós árnyalat) emelném ki.

Hogyan lehet feldobni egy egyszerű farmer-póló outfitet?

Rétegezz a nyakadba különböző hosszúságú nyakláncokat, és akár az egészen hosszúig is elmehetsz. Egyszerű viselethez sokkal könnyebb ékszert választani: nyugodtan kombinálhatsz teljesen különböző darabokat is.

Hogyan öltözzek fel egy elegánsabb esti programhoz?

Az örök klasszikus fekete ruhához válassz egy hangsúlyos statement nyakláncot, pl. olyat, ami kristály kvarc kövekkel van kirakva!

Melyik az ékszerdobozunk legfontosabb darabja idén nyáron?

Úgy gondolom, hogy egy jól eltalált nyaklánc, amit szinte bármihez felvehetsz. Én a hosszú nyakláncokban látok fantáziát, de a természetet idéző motívumok, pl. virágot, pillangót, stb. ábrázoló medálok is jöhetnek.

Hogyan ápoljam az ékszereimet?

Mi sem egyszerűbb ennél! A lényeg az, hogy ne feledkezz meg róla. Ne aludj, eddz és fürödj bennük, és időnként törölgesd át őket puha, polírozó hatású ronggyal, hogy elkerüld az elszíneződést!

Mi a három legfontosabb tipp, ha valaki még kezdő az ékszerek terén?

1. Mindig tartsd szem előtt, hogy az egyszerűbb jobb! Ha hangsúlyozni akarsz, találd meg a megfelelő egyensúlyt! Ha a ruhád feltűnő és színes, akkor a visszafogott, egyszínű, kisebb ékszerekkel érhetsz el megfelelő hatást, és ez fordított esetben is igaz.

2. Ahhoz, hogy jól nézz ki, nem kell sokat költened! Nem kell a legdrágább darabok után menned, hiszen elérhető áron is kaphatsz mutatós ékszereket.

3. Ne félj a különböző anyagok keverésétől! Nyugodtan hordhatsz együtt pl. nemesfémet acéllal, titániummal, vagy bizsuval, csak ne vidd túlzásba: maradj meg maximum kétféle anyagnál!

Van még valami ötleted, hogyan hozhatjuk ki magunkból a legtöbbet az ékszerek segítségével?

Nem kell ragaszkodnod a legújabb trendekhez! Az a lényeg, hogy jól érezd magad az ékszered viselése közben, és a kinézeted harmóniában legyen a személyiségeddel.  

Forrás: Sascha Devotrez, http://www.huffingtonpost.ca/sacha-devoretz/spring-jewellery_b_6551588.html

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog
blog comments powered by Disqus